elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alfred Remolar visita a Madrid el ministeri que gestiona les subvencions del Palau de Betxí

Alfred Remolar visita a Madrid el ministeri que gestiona les subvencions del Palau de Betxí
  • L'alcalde de Betxí viatja a la capital per a conèixer al personal del programa 1,5% Cultural

El primer edil de Betxí ha visitat el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana en l'edifici de Nuevos Ministerios de Madrid per a conèixer en primera persona els funcionaris que gestionen les subvencions del Palau-Castell de la localitat.

Principalment, Remolar s'ha reunit amb l'arquitecta Rita Lorite, responsable del programa 1,5% Cultural per a la conservació del patrimoni arquitectònic, i amb el seu equip. L'objectiu de la visita era conèixer personalment tant a tècnics com responsables que gestionen aquest programa que en els últims vuit anys ha concedit tres subvencions a l'Ajuntament de Betxí per a la remodelació d'un dels màxims exponents de l'arquitectura renaixentista valenciana.

Amb les ajudes del pla 1,5% Cultural, Betxí ha rebut al voltant de dos milions d'euros, que s'han invertit en les reformes de la Fase II, Fase IV i la decoració del Pati Renaixentista del Palau-Castell.

Remolar ha destacat que “després de molts anys en contacte i de relació amb les persones que promouen i gestionen unes subvencions que han estat de gran ajuda per a un edifici important de la localitat, volíem conèixer-los personalment i explicar com ha estat la reforma del Palau fins avui i parlar dels plans futurs”.

 

Pujar