18 de novembre de 2019 18/11/19

Volta amb bici Mas Camarena - Torre en Conill

Volta amb bici Mas Camarena - Torre en Conill - (foto 1)
  • La Coalició Mas Camarena-Torre en Conill organitza aquesta activitat per a tota la família el pròxim 7 d'abril

MÉS FOTOS
Volta amb bici Mas Camarena - Torre en Conill - (foto 2)

El pròxim 7 d'abril s'ha organitzat una volta amb bici per les urbanitzacions Mas Camarena i Torre en Conill. L'activitat, posada en marxa per la Coalició Mas Camarena-Torre en Conill pretén donar a conéixer les reivindicacions d'aquests dos grups polítics que s'han unit en coalició per a les pròximes eleccions municipals de Bétera.

Amb aquest objectiu s'ha convocat als veïns de totes dues urbanitzacions el pròxim 7 d'abril. L'eixida està prevista a les 10.45 des del centre comercial de Mas Camarena i confluir amb l'eixida que tindrà lloc a les 11.30 des de la plaça Verdum de Torre en Conill. Una hora més tard està programada l'arribada a aquesta mateixa plaça i allí se sortejaran premis entre els inscrits.

“Amb la intenció que ens coneguem una mica més, us convidem a participar en aquesta activitat lúdic-esportiva per a tota la família amb la qual passar unes hores divertides i entretingudes de confraternitat veïnal. No és una carrera, és una marxa per a gaudir. Còmoda, tranquil·la i fàcil de realitzar”, han explicat els organitzadors.

Les inscripcions es poden realitzar en el Restaurant Baltasar i en el Quiosc del Centre Comercial de Més Camarena, a casa Rebirongo de Torre en Conill, per email en info@partidomascamarena.com / info@torreenconill.org en el telèfon 605 67 75 57 i el mateix dia de la volta, mitja hora abans de l'eixida, en l'aparcament del Centre Comercial de Mas Camarena i en la Plaça Verdúm de Torre en Conill.

Es pretén superar l'èxit que ja va tindre l'anterior volta ciclista en les anteriors eleccions, fa ara quatre anys. L'objectiu d'aquesta coalició és sumar les reivindicacions de totes dues urbanitzacions: “Amb la il·lusió i l'esperança que, si en aquesta ocasió obtenim els vots suficients com per a traure 5 o 6 regidors, podrem influir en la presa de decisions de l'equip de govern municipal, la qual cosa ens permetrà aconseguir un tracte igualitari i tots els serveis, dotacions, infraestructures i equipaments dels quals manquem actualment”, ha explicat el seu president, Salvador Beltrán.

ocultar
Volta amb bici Mas Camarena - Torre en Conill
Pujar