22 d’octubre de 2020 22/10/20

Segueix actiu l'incendi en una fàbrica de banys de Bétera i hi ha risc de col·lapse

Segueix actiu l'incendi en una fàbrica de banys de Bétera i hi ha risc de col·lapse
Segueix actiu l'incendi en una fàbrica de banys de Bétera i hi ha risc de col·lapse
  • Preocupa la situació d'una de les naus i els bombers intenten extingir les flames des de fora perquè podria esfondrar-se

MÉS FOTOS
Segueix actiu l'incendi en una fàbrica de banys de Bétera i hi ha risc de col·lapse - (foto 2)
Segueix actiu l'incendi en una fàbrica de banys de Bétera i hi ha risc de col·lapse - (foto 3)
Segueix actiu l'incendi en una fàbrica de banys de Bétera i hi ha risc de col·lapse - (foto 4)

Els bombers del Consorci Provincial de València treballen des d'aquest dimarts a la vesprada en l'incendi d'una fàbrica de banys i sanejament de Bétera. Els efectius han estat treballant durant tota la nit i es preveu que ho facen durant les pròximes hores, confirmen fonts del Consorci.

Preocupa la situació d'una de les naus de l'empresa. De fet, els bombers estan tractant d'extingir les flames des de fora pel risc de col·lapse: “La situació ha evolucionat positivament i no hi ha perill per a les naus adjacents”, expliquen. La previsió és continuar amb diverses dotacions al llarg del dia.

Tal com els va avançar elperiodic.com, les flames es van declarar en una fàbrica de banys i sanejaments de Bétera pròxima a la CV-310. El foc es va iniciar prop de les tres de la vesprada d'aquest dimarts, i donada la seua evolució, el Consorci ha mobilitzat un total de set parcs de Bombers, concretament de Paterna, L'Eliana, Montcada, Torrent, Sagunt, Burjassot i Central.

A l'arribada dels bombers no hi havia gent dins de la fàbrica i no hi ha hagut que lamentar danys personals. El foc es trobava molt evolucionat i els treballs dels Bombers, a més de les tasques d'extinció, s'han centrat en evitar que el foc aconseguira la resta de naus confrontants.

Pujar