6 de juliol de 2020 6/7/20

El Palauet ja té xarxa wifi perquè els nostres majors puguen navegar per Internet

El Palauet ja té xarxa wifi perquè els nostres majors puguen navegar per Internet - (foto 1)

  Els usuaris del Palauet ja tenen una xarxa wifi amb accés a Internet d'alta velocitat, tal com l'estaven demandant. I és que els nostres majors també naveguen per la xarxa amb les seues tauletes i telèfons mòbils i havien sol·licitat poder accedir a la xarxa des de la llar dels jubilats, per la qual cosa des de l'Ajuntament de Bétera s'ha treballat en les últimes setmanes per a oferir-los este servei.

  Esta connexió era necessària no solament per als jubilats i jubilades, sinó també per a ser utilitzada en els nombrosos actes que se celebren a l'auditori de la Casa de la Cultura.

  Per tot això la regidoria de Noves Tecnologies en col·laboració amb l'àrea de Drets Socials ha decidit implantar una xarxa wifi amb dos punts d'accés, un situat en la cafeteria del centre i un altre al propi saló d'actes.

  D'esta manera hi ha dos serveis disponibles: wifi exterior públic, que funciona en zones d'accés lliure de la cafeteria i zona d'oci de l'edifici i la seua amplada de banda per usuari es limita a 4 MB, i wifi interior privat, instal·lat en zones interiors de l'edifici per a interés municipal.

  Els dos serveis no tenen limitació individual d'amplada de banda i el seu horari és el que determine l'Ajuntament de Bétera.

  Pujar