22 de novembre de 2019 22/11/19

El "Bus de la llengua" aplega dissabte a l'albereda de Bétera

  El dissabte 8 i el dilluns 10 de setembre a l'albereda de Bétera (davant del restaurant Fussió) els veïns i veïnes del municipi podran visitar el "Bus de la llengua". Un vehicle posat marxa per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport que forma part de la campanya "Sempre teua. La teua llengua".

  Aquest autobús ja ha recorregut desenes de municipis de la Comunitat i ara arriba a Bétera amb l'objectiu de promocionar socialment la llengua valenciana.

  L'autobús comptarà amb la presència de dos monitors encarregats de realitzar els tallers dissenyats per a dinamitzar les visites, tant de centres educatius com de públic en general.

  L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha convidat a tots els ciutadans de totes les edats a visitar l'autobús, "aquesta iniciativa ha sigut un èxit en altres municipis i és per això que hem volgut que estiga també present a Bétera. Hi haurà jocs i activitats pensades per a totes les edats. D'una manera divertida i amena tots podem conéixer un poquet millor la nostra llengua".

  La finalitat dels tallers és motivar i divertir els participants, per això cada proposta té en compte tant el component didàctic com el lúdic. Al bus es promou la diversitat lingüística mitjançant jocs i concursos que busquen la complicitat del públic.

  L'autobús també comptarà amb marxandatge de la campanya 'Sempre teua. La teua llengua', com samarretes, bosses de mà, xapes i llapis, per als visitants i centres educatius que participen en els tallers.

  Horari:

  Dissabte 8: de 12:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores.

  Dilluns 10: de 16:00 a 20:00 hores.

  ocultar
  El "Bus de la llengua" aplega dissabte a l'albereda de Bétera
  Pujar