6 de juny de 2020 6/6/20

L’Ajuntament de Bétera ofereix 20 llocs de treball per a famílies desafavorides

  El problema de la desocupació a Bétera i l'augment de famílies del municipi sense cap ingrés econòmic, amb la degradació social, familiar i econòmica que comporten estes situacions, han mogut a l'Ajuntament de Bétera a posar en marxa un Pla d'Ocupació Local. Amb ell es vol ajudar els desocupats a accedir durant dos mesos a un lloc de treball en l'administració local de manera eventual. Al temps, la seua feina contribuirà a mantindre i millorar els servicis municipals i redundarà en benefici de tots els veïns.

  Des del dijous 20 d'octubre i fins al divendres 28 es poden presentar les sol.licituds per a optar a les 20 places d'operari-peó d'oficis múltiples que l'Ajuntament de Bétera ha tret a concurs. L'objectiu d'este Pla d'Ocupació Local és, segons el regidor del ram, Augusto Sevilla (Asamblea Bétera Ciudadana), "donar cobertura a famílies en situació econòmica precària, i oferir els demandants una requalificació professional, que promocione la seua reinserció al mercat laboral".

  Els treballs hauran de començar durant l'exercici 2016 i les ajudes es faran a través de contractes temporals que es cobriran per concurs de mèrits, segons el barem social establit en els criteris d'avaluació que figuren en les bases, en jornada a temps complet de 37.5 hores setmanals, de dilluns a divendres.

  Les persones interessades han de sol.licitar el treball amb el model d'instància corresponent (Annex I de les Bases) i dirigir-lo a l'Alcaldia Presidència de l'Ajuntament de Bétera. Hauran de presentar la documentació en el Registre General del consistori, o en Casa Nebot, en horari de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i dimecres de 17:00h a 19:30h.

  Les bases específiques les poden consultar al web municipal betera.es

   

   

  Pujar