27 d’octubre de 2020 27/10/20

Condemnen a l'Ajuntament de Bétera a pagar 95.000 euros a Mas Camarena pel servei de fem

Condemnen a l'Ajuntament de Bétera a pagar 95.000 euros a Mas Camarena pel servei de fem - (foto 1)

  L'Ajuntament de Bétera haurà de pagar més de 95.000 euros a l'Associació de Propietaris 'Mas Camarena’ per no abonar-los el servei de recollit fem de l'any 2017. Així ho ha determinat el Jutjat contenciós administratiu número 9 de València després dels veïns denunciaren que que des de fa trenta anys i fins al 2018 hagen sigut els veïns els qui pagaren el fem de la Urbanització, uns 95.000 euros a l'any.

  Ara l'Ajuntament de Bétera haurà de retornar-los aqueixa suma més les costes dels tràmits judicials: “És una enorme derrota per a l'equip de govern que lidera Compromís amb el seguidisme de PSOE i Podemos. I és un triomf per al tàndem compost per l'Associació de Propietaris de Mas Camarena i la Coalició del Partit Mes Camarena i Torre en Conill que portem diversos anys barallant contra l'oposició oberta, explicita i sense complexos de Compromís de Bétera”, ha assegurat el portaveu del partit Mes Camarena, Salvador Beltrán i també regidor de l'oposició en el consistori.

  Des de l'associació veïnal es pregunten “per què tanta obstinació contra les urbanitzacions” i expliquen que des de fa trenta anys pagaven el fem de la urbanització. A més, per la neteja de vials, el manteniment de jardins i el clavegueram, l'ajuntament pagava fins fa cinc anys tan sols entre el 10 i el 30% del cost real, “amb l'estalvi municipal corresponent que mai es va traduir en menors impostos per als veïns”, lamenten.

  “Doncs bé després de diversos anys, mocions, i informes, i molts debats plenaris, finalment el jutge ha fallat contra l'Ajuntament de Compromís, PSOE i Podemos, i a favor de la demanda de la AAVV de Mas Camarena i a favor de tot el defensat per la Coalició Mes Camarena Torre en Conill”, conclouen els afectats en un comunicat.

  No es tracta d'una sentència ferma ja que cap un altre recurs d'apel·lació per part del consistori.

  Pujar