elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bétera llança una campanya per a comminar els amos dels gossos a arreplegar les deposicions dels animals

Bétera llança una campanya per a comminar els amos dels gossos a arreplegar les deposicions dels animals
  • Les infraccions es podran sancionar amb multes de fins a 900€

Amb el lema "Ajuda a Bétera a mantindre's neta. Tu eres el responsable, ell no té la culpa", la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Bétera ha llançat una campanya per a recordar als amos de gossos la seua obligació de retirar de la via i espais públics els excrements de l'animal.

Per això, ha repartit 3.000 bossetes als parcs públics i 3.000 díptics als comerços del poble, sobretot en botigues d'animals i clíniques veterinàries. En els fulls divulgatius, la Regidoria de Medi Ambient reivindica el civisme i l'educació en benefici de tot el poble, que tindrà així carrers i parcs on es podrà caminar i jugar amb tranquil.litat, i evitar focus d'infecció potencials. Els díptics recorden la normativa en matèria de residus i protecció i tinença d'animals, i en funció de les ordenances respectives, recorda que el fet de no arreplegar les deposicions dels gossos, pot comportar una multa de fins a 900?.

(Ordenança municipal reguladora de la protecció i tinença d'animals. Article 12.5 'El responsable de l'animal haurà d'arreplegar i retirar els excrements i, inclús, netejar la part de la via pública afectada. A este efecte, haurà de dipositar els excrements, degudament arreplegats en una bossa tancada, a les papereres i d'altres elements d'arreplega de residus municipals).

Pujar