elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Última fase de les obres per a dotar a Benissa del nou consultori mèdic en la zona costanera

Última fase de les obres per a dotar a Benissa del nou consultori mèdic en la zona costanera

    Benissa està finalitzant ja els treballs per a oferir a la ciutadania la nova infraestructura que possibilitarà el nou consultori mèdic auxiliar en la zona de la costa. Les actuacions i millores s'han realitzat en una ala de l'Aula del Mar (en l'Av. La Marina i annexa a la Tourist Info), per a habilitar unes instal·lacions sanitàries que disposaran d'un consultori mèdic, un consultori d'infermeria, una recepció, sala d'espera i uns serveis adaptats.

    Des de Marina Salut, organisme que posseeix la competència en matèria sanitària de Benissa, ja es va confirmar fa un any el compromís de dotar al nou consultori de personal mèdic i de material sanitari de cara a la temporada alta de 2019, que s'inicia el mes vinent de juliol.

    Així ho van acordar l'Ajuntament local, Marina Salut i la Conselleria de Sanitat, a través del convenciment conjunt que aquestes noves infraestructures possibilitaran una millor qualitat assistencial a la població que resideix a les urbanitzacions pròximes al litoral de Benissa. Recentment, Juan Puig, comissionat de la Conselleria en el Departament de Salut de Dénia així com representants de Marina Salut i de l'Ajuntament de Benissa han acudit a aquestes instal·lacions sanitàries per a comprovar l'estat de les obres. Es tracta d'una demanda històrica sol·licitada pel col·lectiu de residents de la citada zona, que sumen més de 5.000 persones, xifra que es veu augmentada ostensiblement durant els períodes vacacionals.

    Pujar