elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Trobades Obertes amb el Veïnat es consoliden a Benissa amb una bona resposta del públic

Les Trobades Obertes amb el Veïnat es consoliden a Benissa amb una bona resposta del públic
  MÉS FOTOS
  Les Trobades Obertes amb el Veïnat es consoliden a Benissa amb una bona resposta del públic - (foto 2)

  Escoltar al veïnat i oferir un balanç de la gestió a l'Ajuntament són els principals fets que es duen a terme a les Trobades Obertes amb la ciutadania de Benissa. Ahir dimarts va tindre lloc a l'Aula de la Mar una nova edició d'aquesta activitat que va mostrar la seua consolidació, arran de la bona resposta del públic, que va tornar a omplir la sala mentre els responsables de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Benissa explicaven la gestió de cada àrea i prenien nota de les inquietuds del públic, novament format per més de 50 persones.

  Entre altres qüestions, l'executiu de Benissa va parlar de la reorganització del Departament de la Policia Local perquè tinguen més presència, dels avanços al Pla d'Interculturalitat, de la proposta 'Habla Benissa' (per a aprendre altres idiomes) o la futura reobertura de l'oficina de l'OAC a la zona costanera. També es varen referir al control de colònies felines, es va informar de les accions informatives sobre el Xylella, de l'ordenança per posar fi als perjudicis generats per l'abandó dels cultius i els avanços amb el Pla General Estructural.

  Per la seua part, el veïnat, molts d'elles i ells de la zona costanera, es varen interessar per assumptes relacionats amb la recollida de residus, pel subministrament de llum, l'aparcament en el nucli urbà, la neteja dels vials de la zona costanera, o el PATIVEL. També es va estrenar la iniciativa de deixar qualsevol suggeriment o comentari per escrit a una bústia. Hui dimecres, a les 19.00 hores tindrà lloc al Taller d'Ivars un nou encontre, el segon que es realitza al nucli urbà enguany.

  Pujar