1 de juny de 2020 1/6/20

Nova convocatòria per a obtenir el curs de manipulador d'aliments

Nova convocatòria per a obtenir el curs de manipulador d'aliments - (foto 1)

    CREAMA Benissa organitza una nova edició del curs per a obtenir el carnet de manipulador d'aliments. En aquesta ocasió es realitzarà dilluns que ve 10 de desembre, en horari de 16.00 a 21.00 h, i tindrà lloc en el "Centre d'Excel·lència de Benissa" (darrere de CREAMA), C/ Escote, 72.

    Aquest curs va dirigit a totes les persones que necessiten aquest carnet, bé per a ampliar els seus coneixements o bé per les necessitats del seu lloc de treball. Les places són limitades i per a poder assistir al curs és necessari inscriure's prèviament. Aquest curs té un preu de 30 €.

    Les persones interessades podran formalitzar les inscripcions en l'Agència de Desenvolupament Local de CREAMA Benissa en horari de 9.00 a 14.00 h, fins al 5 de desembre. Per a més informació és podrà cridar al telèfon de Creama 965 732 100.

    Aquesta acció formativa s'inscriu dins del calendari d'accions de promoció de formació desenvolupades pel CREAMA en el nostre municipi, i ve a unir-se a les accions en matèria d'orientació laboral realitzades fa uns mesos i dirigides a personal aturat de llarga durada.

    Pujar