elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nerea Salvà i Laura Balaguer són les Reines de Festes Puríssima Xiqueta 2018

Nerea Salvà i Laura Balaguer són les Reines de Festes Puríssima Xiqueta 2018
    MÉS FOTOS
    Nerea Salvà i Laura Balaguer són les Reines de Festes Puríssima Xiqueta 2018  - (foto 2)
    Nerea Salvà i Laura Balaguer són les Reines de Festes Puríssima Xiqueta 2018  - (foto 3)

    Van ser les dues triades per la fortuna. La jove Nerea Salvà i la xiqueta Laura Balaguer són ja les Reines de Festes Puríssima Xiqueta 2018, després de l'acte d'elecció realitzat a Benissa aquest dissabte 9 de setembre. En els inicis de l'elecció la Comissió de Festes 2018 va rendir un celebrat homenatge al Convent Franciscà de Benissa, reflectit en l'escenografia i també a través d'un vídeo.

    L'animada presentació, a càrrec de Jéssica Cardona i Ximo Gimeno, acompanyats per les xiquetes Silvia Ausina i María Martí, es va caracteritzar per un ritme animat en el qual va destacar un fet nou i que va sorprendre al públic. I és que l'elecció de la Reina Infantil es va intercalar just abans de conèixer la cort d'honor i a la Reina. Tres boles que es van fer esperar, generant una major curiositat entre els presents, més de 500 persones que abans ja es van veure sorpresos per un principi de plugim que es va quedar en res, tan sols una anècdota pels paraigües que van aparèixer en alguns moments per la Glorieta Dolors Piera.

    La gala va continuar amb la participació de Laura Vidal, reina infantil de 2017 i de María Palací, Reina del passat any, que van participar en l'elecció. Finalment la sort va somriure a Nerea Salvà, la Reina de 2018, qui va pujar a l'escenari acompanyada d'Adrián Moreno. La primera dama serà Ainoa Sendra, al costat de Pau Alegre, i la segona dama Marta Ivars, acompanyada per Lino Bolufer. 

    L'alcalde de Benissa, Abel Cardona, el regidor de Festes, Domènec Miralles i la Presidenta de la Comissió de Festes, Silvia Gandia van realitzar els seus parlaments, oferint bones paraules als protagonistes d'una vetlada que va concloure amb una emotiva foto de grup i la posterior discomòbil.

     

    Pujar