25 d’octubre de 2020 25/10/20

Molta música, pastís i cercaviles per celebrar les festes de Mig any de Moros i Cristians a Benissa

Molta música, pastís i cercaviles per celebrar les festes de Mig any de Moros i Cristians a Benissa - (foto 1)

  Aquest divendres 1 de desembre comencen els actes de Celebració del Mig Any de Moros i Cristians de Benissa. Primer s'inaugurarà l'Exposició del Concurs de Fotografia, del Concurs de Cartells de les Festes de Moros i Cristians i del concurs de dibuixos infantils en el Centre d'Art Taller d'Ivars a les 20.30 hores.

  Posteriorment tindrà lloc la presentació de càrrecs festers, sobre les 21.00 hores. Cal recordar que l'abanderat cristià serà Jorge Rodríguez (Templaris) i Josep Capó (Califes) serà l'abanderat moro. Les capitanies estaran representades, al bàndol moro per Marta Santacreu (Zairenyes) i la seua ambaixadora Belén Ivars, i per part Cristiana amb Pedro Cabrera (Pirates) i l'ambaixador 'Jowi' Vives.

  Els actes continuaran la nit del divendres, a les 23.45 h., amb l'actuació del DJ Javi Mas a la carpa del Parc Dolors Piera, després de la cercavila i xaranga pel poble.

  El dissabte 2 es durà endavant una concentració a la Plaça Rei Jaume I, on les bandes de música interpretaran dues marxes, una per cada bàndol. La jornada continuarà a la vesprada amb més música, a les 17.00 h un duo musical i el convit a pastís per part de les capitanies. I ja a la nit, una nova actuació musical amb l'orquestra Twister

  Tots els actes comptaran amb servei de barra a càrrec de les filaes capitanes 2018

  Pujar