19 de gener de 2021 19/1/21

Magnífics resultats de les gimnastes locals en la prova de la Lliga Comarcal celebrada a Benissa

Magnífics resultats de les gimnastes locals en la prova de la Lliga Comarcal celebrada a Benissa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Magnífics resultats de les gimnastes locals en la prova de la Lliga Comarcal celebrada a Benissa - (foto 2)
  Magnífics resultats de les gimnastes locals en la prova de la Lliga Comarcal celebrada a Benissa - (foto 3)
  Magnífics resultats de les gimnastes locals en la prova de la Lliga Comarcal celebrada a Benissa - (foto 4)

  El matí del passat diumenge, 24 de març, es va celebrar al Palau Sant Pere el Torneig d’Escoles de Gimnàstica Rítmica de la Marina Alta, prova inclosa en el calendari de la Lliga Comarcal.

  En aquest torneig van participar gimnastes de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil on es van inscriure al voltant de 200 xiquetes. En relació a les competicions, s’iniciaren en la modalitat individual, seguit per trios, duos i finalment per equips.

  Van ser un total de 136 actuacions avaluades per les 3 jutgesses de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana. A més a més, es pot destacar que el públic va omplir les graderies del pavelló mentre gaudien de les diverses actuacions de totes les gimnastes. També hi va haver espai per a realitzar exhibicions, on van participar les alumnes més joves de la nostra escola.

  Així mateix, els resultats més destacats de les gimnastes de Benissa que van tindre l’ocasió d’accedir al pòdium van ser:

  Aleví Mans lliures: Segon lloc per a Claudia Carbonell

  Cadet Pilota: Tercer lloc per a Alicia Carrascosa

  Juvenil Cercles: Tercer lloc per a Irene Ferrando

  Trio Cadet Maces: Primer lloc per a María Crespo, Joselin Eras i Esther Ortola

  Duo Infantil Cercles: Primer lloc per a Angela Vallés i Laia Bertomeu

  Duo Juvenil Cercles: Primer lloc per a Angela Ausina i Mireia Gascó

  L’activitat va resultar tot un èxit de participació on gimnastes de nou pobles de la Marina Alta (El Poble Nou de Benitatxell, Calp, Gata, Pego, Dénia, Pedreguer, Xàbia, Ondara i Benissa) una vegada finalitzada la competició realitzaren una desfilada amb les seues escoles. Seguidament es varen comunicar les puntuacions de la competició on Xavi Tro, Regidor d’Esports, va atorgar a les participants locals les medalles commemoratives.

  L’organització de l’esdeveniment va estar a càrrec de l’Ajuntament de Benissa junt amb l'Associació de Gimnàstica Rítmica de Benissa que va muntar un servei de barra i organitzaren una rifa patrocinada per Pepons Travel.

  Pujar