elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Viu l'Estiu a Benissa’, torna amb un ambiciós programa d'activitats per als pròxims mesos

‘Viu l'Estiu a Benissa’, torna amb un ambiciós programa d'activitats per als pròxims mesos

  Ahir, 27 de juny, es va presentar el programa d’activitats de dinamització durant aquests mesos d’estiu a Benissa. En la roda de premsa, van participar Rosa Pino, regidora de cultura, Miguel Àngel Julià, encarregat del restaurant La Nova Fonda i de realitzar una de les experiències gastronòmiques i Jorge Ivars, regidor de turisme.

  Cultura, comerç, esport, oci i gastronomia són algunes de les propostes que conformen “Viu l’Estiu a Benissa 2019”, tractanse d’activitats programades per a totes les edats amb les quals l’Ajuntament pretén continuar la dinamització del municipi durant els mesos estivals.

  Aquesta proposta que ja forma el seu tercer any consecutiu, tracta de generar una agenda social, esportiva i cultural de qualitat oferint propostes que generen entreteniment a la ciutadania de Benissa i a les persones que visiten el municipi.

  El calendari d'activitats contemplat en ‘Viu l'Estiu a Benissa’ es desenvoluparà durant els mesos de juny, juliol i agost, al llarg de tota la setmana i en diferents llocs del municipi, la qual cosa ha de permetre dinamitzar el nucli urbà i la platja, especialment en uns mesos en els quals es produeix una eixida de veïns a les seues segones residències. A més de comptar amb el servei del Benibús en horari habitual durant els tres mesos.

  De la mateixa manera, aquest calendari compren activitats esportives com classes gratuïtes de ioga o pilates a la platja de la Fustera, exposicions i concerts, festes locals, activitats gastronòmiques com és #Gastroexperiència que realitzaran La Nova Fonda i Cuina de Dos o cinema al carrer, tant en un espai urbà com un espai en la zona costanera. També compta amb visites guiades en diversos idiomes o La Nit en Blanc que pretenen posar en valor el patrimoni cultural i en el cas de les visites ambiental del nostre municipi. Durant el mes d’agost, pretén crear un revulsiu a l’economia local amb accions com l’Open Night i la fira de la tapa o Food Trucks centrades a promocionar el comerç local.

  Aquest programa divers suposa una ambiciosa programació, i que a més, ha permés treballar a les diferents regidories de manera transversal, ja que, donat el caràcter de les activitats programades, ha hagut d'actuar-se de manera coordinada entre les àrees de Turisme, Comerç, Cultura, Esports i Creama. Tota la informació sobre les activitats i calendari es trobarà disponible en www.benissa.es i en les oficines de turisme de Benissa i edificis públics.

  Pujar