elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Viu l'Estiu a Benissa’ recupera el cicle dels ‘Llavadors Poétics'

‘Viu l'Estiu a Benissa’ recupera el cicle dels ‘Llavadors Poétics'

    El cicle cultural dels 'Llavadors Poètics' torna a Benissa, tal com ja va anunciar setmanes arrere Manuel Juan, edil de Cultura. Es tracta d'una activitat molt participativa que convida a compartir espai emblemàtics com són els llavadors de Benissa, introduint la poesia i la música com a fil conductor, i en el qual cada persona es porta el sopar i comparteix la vetlada d'estiu amb altres veïnes i veïns en un marc relaxat eminentment cultural.

    Organitzat pel Casal Cultural de Benissa, la data triada per a aquesta tornada és dissabte que ve 21 de juliol en el Llavador de Santa Anna, on actuarà 'Novembre Elèctric' i col·laboraran el grup de 'Les9Muses', de les quals acudirà la poetisa local Lídia Santacreu i la il·lustradora Carmen Ivars, i també la dianense María Ginestar.

    L'acte donarà inici a les 21.00 h amb un sopar de cabasset i a partir de les 22.30 entraran en escena les i els protagonistes. El 'Llavador Poètic' també suposa un punt de trobada a tota aquella persona que desitge expressar la seua vena cultural a través de poemes, rondalles o cançons. Aquesta proposta cultural forma part del programa d'activitats '*Viu l'Estiu a Benissa' i pretén tornar a arrelar el moviment poètic del poble amb aquestes nits a la fresca.

    Pujar