elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’equip femení de l’E.M. Bàsquet de Benissa guanya la final del Trofeu Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana 2019

L’equip femení de l’E.M. Bàsquet de Benissa guanya la final del Trofeu Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana 2019
  MÉS FOTOS
  L’equip femení de l’E.M. Bàsquet de Benissa guanya la final del Trofeu Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana 2019 - (foto 2)
  L’equip femení de l’E.M. Bàsquet de Benissa guanya la final del Trofeu Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana 2019 - (foto 3)
  L’equip femení de l’E.M. Bàsquet de Benissa guanya la final del Trofeu Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana 2019 - (foto 4)

  Aquest mes de juny, l’equip infantil femení de l’escola municipal de bàsquet ha participat en la final del Trofeu Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana 2019 a Ondara. Concretament el dissabte 15 a les 17 h va tindre lloc la final del torneig entre les jugadores de l’E.M. Bàsquet Benissa i el Club de Bàsquet de Dénia.                                                      

  El partit va estar molt igualat durant la primera part, però l’equip de Benissa mantenia un xicotet avantatge en el marcador. Així i tot, les jugadores de l’equip de Dénia van remuntar i superar a les benisseres en el marcador pocs minuts abans d'acabar el partit, però una recuperació de balons mitjançant una forta defensa i un extraordinari encert en un triple a l’últim minut per la jugadora Laura Ausina, va fer que la final es decidira cap a les jugadores benisseres. A més a més, Laura va ser anomenada la millor jugadora del partit en finalitzar el torneig.

  El partit, molt emocionant, va estar molt ben dirigit per l’entrenador Rafa Termis i ajudat per David Smits. Tanmateix, ha resultat ser un gran colofó a una temporada molt bona per a l’equip femení qui va aconseguir, un mes abans, als Minijocs de la Marina Alta, la medalla de plata.

  Pujar