elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament distribueix tríptics en quatre idiomes per a intensificar la lluita contra el mosquit tigre

L'Ajuntament distribueix tríptics en quatre idiomes per a intensificar la lluita contra el mosquit tigre

  L'Ajuntament de Benissa ha editat 4.000 exemplars d'un fullet amb recomanacions per a lluitar contra la proliferació del mosquit tigre en el nostre terme municipal.

  Els fullets s'han realitzat en quatre idiomes (castellà, valencià, anglès i alemany) i inclouen recomanacions bàsiques per a evitar la proliferació d'aquest insecte i les seues molestes picades en aquesta època de l'any.

  Els fullets s'han distribuït en zones de màxima afluència i estaran també disponibles en els espais municipals del casc urbà i la zona costanera.

  Concretament, la Regidoria de Sanitat ha dut a terme una intensa campanya de neteja d'embornals, en tasques en les quals també col·labora Benissa Impuls. A més, s'ha tingut en compte preveure d'informació en llocs concrets com l'hort urbà i el cementeri, en aquest cas amb informació de la Generalitat Valenciana.

  Cal assenyalar que per a pal·liar la proliferació d'aquest insecte la col·laboració ciutadana és fonamental, ja que en molts casos la reproducció del mosquit ve associada a l'existència de focus d'humitat que poden ser evitats pel veïnat en els seus habitatges.

  Pujar