elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Benissa incorpora a 21 persones gràcies a l'ajuda del SERVEF

L'Ajuntament de Benissa incorpora a 21 persones gràcies a l'ajuda del SERVEF

    L'Ajuntament de Benissa ha incorporat aquesta setmana a les 21 persones que treballen des d'aquest moment en diferents departaments del consistori. Aquest reforç en l'equip humà de la institució ha sigut possible gràcies al Programa de subvencions destinat a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals (EMCUJU) i al Programa de subvencions per a la contractació de persones joves per entitats locals (EMPUJU). Aquestes ajudes estan dirigides a joves majors 16 anys i menors de 30, i a Benissa suposen la contractació de 21 persones durant 12 mesos i amb jornada completa.

    Concretament, a Benissa s'han incorporat joves per a realitzar tasques administratives en diferents departaments municipals i a nivell tècnic en els departaments d'Urbanisme i Medi ambient, Comunicació, Igualtat, Participació, OAC, Recursos Humans, Residents Estrangers, Arxiu Històric, Turisme, així com personal per a Obres i Serveis Públics, consergeria i per a la realització de tasques administratives a nivell auxiliar en l'àrea de la Biblioteca.

    En els últims mesos el consistori ja ha comptat amb 6 persones dins del mateix programa, i en aquesta ocasió s'ha aconseguit un total de 21 joves menors de 30 anys. L'Ajuntament de Benissa continua treballant per a adherir-se a futurs programes de foment de treball per a persones de qualsevol edat que estan en l'atur. A més, el consistori oferirà per segon any consecutiu el Pla d'Ocupació Local, que l'any passat va contractar a 6 persones.

    Pujar