27 de novembre de 2020 27/11/20

Finalitzen les Escoles Esportives de Benissa amb el record de participació i l'ampliació dels horaris

  Durant el mes de juliol la Regidoria d'Esports ha tornat a organitzar l'activitat de Multiesport i Menutesport d'estiu, sumant entre les dos 214 alumnes. Aquestes activitats s'han desenvolupat principalment a les instal.lacions del Palau Sant Pere de Benissa i dels col.legis públics Manuel Bru i Pare Melchor. En ella els xiquets dividits en diversos grups, i atesos per 9 monitors i dos coordinadors van desenvolupar diverses activitats esportives, entre les quals destacaríem, bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, bàdminton, voleibol, tennis de taula, jocs esportius, etc.
  L'horari s'ha ampliat aquest any, sent de les 9:00 fins les 13:00 h. de dilluns a divendres.

  S'han realitzat les excursions habituals, d'una banda la dels majors al Club Nàutic Les Bassetes, en les quals els monitors de l'escola de vela les Antípodes els oferiren iniciació al windsurf, catamarà, piragua, etc., també la de Mar Oceà WaterSports en la qual realitzen l'activitat de Stand Up Padel, així com altres propostes d'orientació. El dia 28 de juliol es van fer unes excurions a Aqualandia els majors i a Aquanatura els xicotets.

  Igual que en l'edició anterior, els xiquets i xiquetes van acudir a la Piscina del Collao. També van poder jugar al tennis i frontenis en El Collao, i es van iniciar al Padel en les instal·lacions municipals de Benissa.

  Finalment, assenyalar que el dia 25 es va fer un circuit de rotació en els que els alumnes més majors van poder iniciar-se al golf de la ma del Club de Golf Ifach, que té les seues instal·lacions al terme municipal de Benissa. El darrer dia d'activitat el 31de juliol, els alumnes més menuts van realitzar unes coreografies.

  El regidor d'Esports, Xavi Tro, destaca que "enguany aquestes cites amb l'esport han tingut un èxit sense precedents i a més s'han introduït esports nous com el golf, un fet molt gratificant per als xiquets i xiquetes. Es nota que Benissa aposta per la promoció del màxim nombre d'esports".

   

  Pujar