26 de setembre de 2020 26/9/20

Mª Fernanda Ribes guanya els 1000 € de la campanya ‘Comparteix el teu Nadal’

Mª Fernanda Ribes guanya els 1000 € de la campanya ‘Comparteix el teu Nadal’ - (foto 1)

  Ja es coneixen els noms de les persones que han guanyat els premis de la Campanya 'Comparteix el teu Nadal', organitzada per la Regidoria de Comerç, AFIC-CREAMA i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB). Els guanyadors i guanyadores, acompanyats per la Junta Directiva de l'ACEB i la regidora de Comerç, Carol Ivars, es van reunir ahir dijous 4 a la perruqueria Tendències, comerç on s'havia realitzat la compra de major import, per la guanyadora dels 1.000 euros, premi principal d'enguany.

  El sorteig es va realitzar, al matí i en directe, a les instal·lacions de Ràdio Litoral Cadena Ser, comptant amb la presència de la reina infantil de les festes de la Puríssima Xiqueta, Laura Balaguer, el vicepresident d'ACEB, Lucas Vicente i la Regidora de comerç, Carol Ivars. Raúl Martínez, l'encarregat de conduir el sorteig, va telefonar a Mª Fernanda Ribes, guanyadora dels 1.000 euros en compres, qui ja li va avançar que volia compartir el premi amb les seues filles. Segons s'ha comentat per part de l'Associació de Comerciants, la participació ha sigut important i a l'espera de fer el recompte, s'estima que s'ha superat, un any més, la participació de la campanya anterior. Per a participar, cada client havia de sumar 50 euros en compres a Benissa, la qual cosa ha suposat un element dinamitzador de les vendes este Nadal en els comerços associats.

  A continuació, es detallen les guanyadores i el guanyador de la campanya d'enguany:
  Premi 1.000 euros:

  Mª Fernanda Ribes.

  Premi de 500 euros:

  Francesc Fuertes.

  Premis de 100 euros:

  Marisa Pineda.
  Ana Ivars.
  Mª José Buigues Grimalt.
  Paquita Ortolá Ribes.
  Sonia Tent Giner.

  Tots ells podran gastar-se el premi en compres en els comerços associats. L'organització felicita els guanyadors i agraïx a totes les persones que han participat en esta campanya i els anima a continuar confiant en el comerç de Benissa.

  Pujar