12 de juliol de 2020 12/7/20

Elecció de les Reines de Festes Puríssima Xiqueta 2020

    Benissa celebra el pròxim dissabte 14 de setembre l'elecció de les Reines de la Puríssima Xiqueta 2020. L'acte, a causa de les males condicions meteorològiques  dels últims dies, ha canviat la seua ubicació habitual i tindrà lloc en el Palau Sant Pere, a les 22.30 hores. La Presidenta, Rosana Vives i la resta del seu equip porten setmanes treballant en la decoració i muntatge de l'escenari que recrearà les platges del nostre litoral i ja es troben ultimant els detalls perquè tot marxe a la perfecció, en el que es presumeix serà una nit màgica per a tot el municipi.

    En l'acte es coneixerà el nom de les reines major i infantil de les pròximes festes patronals, on participaran 6 xiquetes i 12 de les 22 festeres joves, que estaran acompanyades de la resta de membres de la Comissió.

    Si el temps ho permet, en finalitzar l'acte, la festa continuarà en la Plaça Jaume I amb l'actuació de la Discomòbil  Piràmide.

    L'alcalde, Arturo Poquet, ha destacat: “l'important esforç que han realitzat els festers perquè malgrat la climatologia es puguera celebrar aquest acte i anime a tots els veïns a acompanyar a la Comissió de Festes en el primer acte oficial que organitzen”. Per la seua part, el Regidor de Festes, Ximo Nadal, ha volgut manifestar que “des de l'Ajuntament s'ha volgut recolzar en tot el possible als festers, posant a la seua disposició les instal·lacions del Palau Sant Pere i el Benibús per a l'organització de l'esdeveniment”.

    Pujar