27 de novembre de 2020 27/11/20

Elecció de les Reines de Festes Puríssima Xiqueta 2017

Elecció de les Reines de Festes Puríssima Xiqueta 2017 - (foto 1)

    Dissabte que ve dia 10 de setembre, a partir de les 22.30 h, se celebrarà a Benissa l'acte d'elecció de les reines de les Festes Patronals 2017, que tindrà lloc a la Glorieta Dolores Piera. Per a açò la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2017, fa setmanes que està preparant i organitzant tots els detalls, perquè siga del gust de tot el poble de Benissa i visitants que vulguen conéixer “in situ” qui seran les que durant les pròximes Festes Patronals de Benissa ostenten els càrrecs de “Reines”.

    L'acte s'iniciarà amb les festeres infantils, nascudes l'any 2009. Un total de 8 xiquetes, de 14 que conformen la comissió infantil, totes elles molt il·lusionades, dipositaran en l'urna la seua possibilitat de ser nomenades com a Reina Infantil de Festes 2017. Sara Devesa Cardona, reina infantil del 2016, serà l'encarregada de triar la papereta a l'atzar.

    La segona part de l'acte, i el que major nombre d'il·lusions presenta, serà el que designarà la futura Reina de les Festes 2017 a Benissa, elecció a la qual concorren 26 joves benisseres de les 36 que formen part de la Comissió, nascudes totes elles l'any 1999. La reina de l'any 2016, Andrea Estupiñà Cabrera, serà l'encarregada de triar la butlleta amb el nom de l'afortunada, a l'atzar.

    La presentació de la primera part serà a càrrec de Julia Ivars Esteve, Arantxa Pérez Rostoll i Lucas Cabrera Sendra. La segona part de l'acte estarà presentat per Macu Crespo Font i Abel Cardona Castell. El disseny de l'escenari és a càrrec de Laura Ramírez i Carlos Pineda, en col·laboració amb la Comissió de Festes.

    Pujar