18 de novembre de 2019 18/11/19

‘Descobreix la nostra Comarca' recorrerà la Serra de Segària

‘Descobreix la nostra Comarca' recorrerà la Serra de Segària - (foto 1)

  Aquest pròxim diumenge dia 24 de març, el cicle d'activitats organitzades pel Grup de Muntanya Margalló i l'Ajuntament de Benissa, realitzarà una nova eixida programada dins del cicle ‘Descobreix la nostra Comarca 2019’. En aquesta ocasió l'activitat serà una ruta circular amb eixida i arribada a Benimeli, visitant diferents punts d'interés de la Serra de Segària.

  Des de Benissa hi haurà un primer punt de trobada a les 8.30 h en el pàrquing del Manuel Bru per a anar tots junts amb cotxes particulars fins a Benimeli. Així i tot, per als que isquen des d'altres pobles, hi haurà un segon punt de trobada a les 9.10 h en la Plaça Major de Benimeli. Aquest recorregut, de dificultat mitjana, estarà guiat per Rubén Vidal Bertomeu. La distància serà de 8 km, la durada serà de 3 hores i mitja aproximadament i el desnivell de 400 metres.

  ‘Descobreix la nostra Comarca 2019’ torna amb èxit, com una de les iniciatives amb millor acolliment posat que pretén aproximar la riquesa paisatgística del nostre entorn més immediat, amb activitats dirigides a tota la família i amb diferents graus de dificultat, sent una aposta ferma per a posar en valor la riquesa de l'entorn de la Marina Alta. Per a participar, com sempre, és obligatori inscriure's en el Palau d'Esports Sant Pere, al tel. 965 733 392 o per correu electrònic a l'adreça esports@ajbenissa.es abans de les 12.00 hores del divendres 22 de març.

  Com en la resta d'eixides del cicle, és necessari portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que, si els participants porten gos, que vaja lligat. Aquesta activitat és la tercera realitzada en l'actual cicle d'eixides, comptant fins al moment amb una àmplia participació.

  ocultar
  ‘Descobreix la nostra Comarca' recorrerà la Serra de Segària
  Pujar