elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre d'Art Taller d'Ivars acull una doble exposició fotogràfica

El Centre d'Art Taller d'Ivars acull una doble exposició fotogràfica

    Els artistes mallorquins Joaquím Seguí i Pepe Cañabate presenten la seua obra fotogràfica en el Centre d´Art Taller d´Ivars de Benissa. Es tracta de dues interessants propostes que poden ser visitades a l'entorn del Centre d´Art Taller d´Ivars com a part de la seua intensa programació cultural. L'exposició va ser inaugurada divendres passat dia 8 de Juny, i està oberta fins al pròxim dia 29 de juny en horari de dimarts a diumenge de 18 a 20.30 h.

    La singular exposició fotogràfica suposa, en el cas de Seguí, "un viatge a través de terres etíops fins a arribar a espais completament insospitats". Per la seua banda, l'obra de Cañabate "es construeix des de la causa/efecte generada pel transcurs del temps. La realitat canviant que embolica la nostra existència intangible que només pot quedar atrapada gràcies a la fotografia".

    Manuel Juan, regidor de Cultura, va explicar que "aquesta doble exposició mostra de nou la col·laboració amb la Fundació Baleària, un valor que mostra, igual que aquesta exposició, una connexió i un intercanvi cultural".

    Aquesta nova proposta cultural ha sigut realitzada gràcies al patrocini de la Fundació Baleària i forma part de la programació de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benissa.

    Pujar