15 de juliol de 2020 15/7/20

Dos benissers participen en la final de curtmetratges del concurs de Jóvens Promeses

Dos benissers participen en la final de curtmetratges del concurs de Jóvens Promeses - (foto 1)

    Dos jóvens de Benissa varen participar recentment en la final de curtmetratges del concurs Jóvens Promeses, organitzat per la Xarxa Jove Marina Alta a Pedreguer. Víctor Ruiz (amb el curt Monotonia) i Daniel Moreno (Hip hip Hurrarg) varen acudir a un acte dedicat a la categoria cinematogràfica que comprengué les projeccions dels films dels inscrits i les inscrites en una convocatòria que es realitzà a finals de 2018, junt amb altres curts de joves realitzadors i realitzadores de Gata de Gorgos, Orba, Pedreguer, Xàbia, Dénia i Pego.

    Finalment, després de la deliberació i veredicte del jurat, el guanyador fou Sergi Monfort Ferrer, de Gata de Gorgos, amb el film Me aburría y he hecho Dogville.

    Des de la Xarxa Jove Marina Alta, entitat integrada dins la MACMA –Mancomunitat Cultural de la Marina Alta–, expliquen que “aquest concurs de talents es plantejà per promoure i impulsar la dinamització i estimulació dels joves i les joves de la Marina Alta i alhora facilitar-los una plataforma per difondre el seu talent”.

    Pujar