13 de juliol de 2020 13/7/20

Benissa rep ajudes de la Diputació per a condicionar l'entorn de la Fustera

Benissa rep ajudes de la Diputació per a condicionar l'entorn de la Fustera - (foto 1)

  Un total de 399.860,23 euros han sigut destinats per la Diputació d'Alacant, al projecte de condicionament de l'entorn de la Fustera.

  El projecte que ara pot escometre's juntament amb altres partides destinades a aquest entorn, permetrà millorar la imatge paisatgística de la zona costanera, millorant la seua seguretat i el trànsit, al mateix temps que ajudarà a millorar les infraestructures d'un entorn molt visitat per veïns i visitants.

  Cal assenyalar que l'ajuda ara concedida havia sigut sol·licitada durant dos anys quedant fora per falta de pressupost de l'ens provincial, sent ara quan el projecte ha entrat dins dels plans d'actuació.

  Per a Manolo Juan, Regidor de la zona costanera; "el projecte suposa millorar la xarxa viària de la zona urbana de la Fustera, concretament les urbanitzacions de Montemar, Baladar, los almendros, Buenavista, Finca Paquero, Fanadix, i Sant Jaume. Aproximadament un total de 20 carrers que ara seran ampliats i condicionats".

  Aquest projecte, sol·licitat durant anys podrà executar-se gràcies a les inversions sostenibles de Diputació, permetent millorar considerablement l'entorn ja deteriorat pel pas de lloes anys i la falta d'actuacions.

  Pujar