30 de novembre de 2020 30/11/20

Benissa preveu un 93,22 % de previsió d'ocupació en lloguer per a la primera quinzena d'agost

Benissa preveu un 93,22 % de previsió d'ocupació en lloguer per a la primera quinzena d'agost - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benissa preveu un 93,22 % de previsió d'ocupació en lloguer per a la primera quinzena d'agost - (foto 2)

  Les empreses d'allotjament turístic a Benissa ja han realitzat el balanç i disposen ja dels resultats quant a nivells d'ocupació per a la segona quinzena del mes de juliol i previsió per a la primera quinzena d'agost.

  Per tipus d'allotjament, són l'allotjament de lloguer i hoteler els que millors resultats d'ocupació han obtingut amb 79,81% i un 70% respectivament. En tots dos casos, les dades superen amb escreix les previsions que llançaven unes dades inicials del 51,54% i 53,57% respectivament

  La tipologia dels turistes de procedència internacional que s'ha allotjat aquesta segona quinzena de juliol a Benissa ha sigut majoritàriament de Bèlgica, Regne Unit, Holanda, França i Alemanya en la seua majoria matrimonis de 30 a 50 anys amb fills seguit de parelles de joves de 20-35 anys. Els de procedència nacional han sigut majoritàriament de la Comunitat Valenciana, Madrid i País Basc destacant els matrimonis amb fills de 30 a 50 anys seguit de parelles de joves de 20-35 anys.

  La previsió per a la 1ª quinzena d'agost llança unes dades d'ocupació del 93,22% per a l'allotjament en règim de lloguer i del 77,14% per a l'hoteler. Tots dos dades superen en 3 punts a les dades de l'any anterior.

  VISITANTS A LES TOURIST INFO EN JULIOL

  D'altra banda, les dues oficines de turisme de Benissa han atès en juliol un total d'1.146 turistes/visitants que han realitzat un total de 2.446 consultes. El 30,80% de les consultes ha sigut realitzada per turistes nacionals procedents principalment de la Comunitat Valenciana, Madrid, País Basc i Catalunya i el restant 69,20% ha sigut realitzada per turistes internacionals procedents principalment de França, Regne Unit, Bèlgica, Alemanya i Holanda. La informació més sol·licitada és la referent a la informació local, Costa Blanca, rutes de senderisme, platges i festes. La majoria de les persones ateses eren excursionistes, és a dir, que estaven passant el dia a Benissa, seguit de turistes allotjats a Benissa havent triat com a modalitat principal l'allotjament en règim de lloguer vacacional, seguit d'habitatges de 2ª residència, cases de familiars/amics i en menor mesurada hotels.

  Pujar