elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mou Benissa presenta aquest dimecres la seua pàgina web de projectes

Mou Benissa presenta aquest dimecres la seua pàgina web de projectes

    Aquest dimecres 18 d'abril a les 18 hores, en les instal·lacions de les Cases del Batlle de Benissa, serà presentada la pàgina web de Mou Benissa, el nou canal participatiu que permetrà conéixer i aportar idees sobre els projectes generats des d'aquesta iniciativa posada en funcionament en els últims mesos.

    Aquesta web permetrà saber l'estat dels projectes que s'estan estudiant així com aquells que es posen en funcionament després de concloure els diferents processos, vinculats en l'actualitat a regidories com participació, comerç, urbanisme, esports o amb l'empresa pública Benissa Impuls, responsable de la neteja, de la gestió de residus o de la Piscina Municipal, entre altres treballs.

    Durant l'acte del dimecres seran presentats juntament amb la web els futurs projectes i també alguns ja portats avant. De la mateixa manera, es podrà fer ja balanç de les millores i noves prestacions en serveis que ja estan sent utilitzats per la ciutadania gràcies al desenvolupament d'aquesta participativa. Exemples com, els catorze nous contenidors en diverses zones del nucli urbà que incorporen un pedal d'obertura, la qual cosa facilita el dipòsit dels residus, especialment a persones d'edat avançada, o l'adquisició d'un nou camió que es destina al servei de recollida de residus, restes vegetals, voluminosos i enderrocs.

    Per a Belén Ivars, regidora de Participació, "aquestes tasques són sempre positives, i suposen anar avançant en un procés que requereix un temps. Des de la corporació, som conscients que la participació sempre necessita anar pas a pas". En aquest mateix sentit, Ivars assenyala que "cal agrair la transversalitat entre regidories i el treball coordinat entre els tècnics, un gran valor per a seguir sumant i aportant millores en la gestió de l'Ajuntament".

    Pujar