12 de juliol de 2020 12/7/20

Benissa planteja sol·licitar a la Diputació que execute el tram pendent de l'andana peatonal i ciclista de la zona costanera

Benissa planteja sol·licitar a la Diputació que execute el tram pendent de l'andana peatonal i ciclista de la zona costanera - (foto 1)

  Durant la Comissió de Serveis celebrada aquesta setmana en l'Ajuntament de Benissa s'ha aprovat per unanimitat que s'inste a la Diputació d'Alacant al fet que finalitze el tram d'andana peatonal i ciclista que està pendent de finalització en l'Avinguda de la Marina (CV-746).

  Aquesta sol·licitud s'arreplegarà en uns dels punts de l'ordre del dia en el pròxim ple ordinari de Benissa, a celebrar el dimarts 24 de juliol a les 20.00 h. Concretament, el tram referit discorre des de la zona del nucli de la Fustera cap al terme de Calp. Es tracta d'una carretera amb un elevat trànsit, doncs uneix Moraira i Calp per la costa, i al seu pas per Benissa troba aquesta situació de falta d'aquest tram d'andana que facilite un augment en la seguretat vial tant de persones que van caminant com de ciclistes.

  Mari Carme Ronda, regidora que presideix la citada Comissió, ha explicat que "es tracta d'una demanda que ja porta molt temps i està d'acord amb el que demana la ciutadania, doncs creuar el nostre territori per aquesta zona costanera pot ser perillós sense aquesta andana per a vianants i ciclistes".

  La Finestra de la Diputació d'Alacant

  La Finestra de la Diputació d'AlacantEntrar en el especial
  Pujar