elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa lliura els premis de la 37 Edició del Certamen de Pintura Salvador Soria

Benissa lliura els premis de la 37 Edició del Certamen de Pintura Salvador Soria

  Dissabte passat dia 9 de març, es van donar a conèixer els guanyadors de la 37 edició dels premis Salvador Soria a la vila de Benissa. En aquesta nova edició, el premi del certamen va recaure en l'obra "diálogo de lo distinto", de l'artista José Luis García Ibáñez, qui a més va ser premiat amb 5000 euros.

  L'obra, tal com s'ha fet en edicions anteriors, passarà a formar part de l'exposició del Centre d'Art Contemporani Salvador Soria. De la mateixa manera, el jurat dels premis va acordar atorgar els accèssits a l'obra "S/T" de l'artista Juan García Salguero i a "Cosmos 2", de Sergio Davó González.

  Tanmateix, durant la jornada, es van donar a conèixer els premiats de la XXXVIX edició dels Premis Literaris 25 d'Abril, guardons convocats per l'Ajuntament de Benissa que en aquesta ocasió va reconèixer amb el primer premi les següents obres:

  Modalitat de Poesia
  - BALADA ENMIG DEL BOSC de Josep Elies Barberà i Bolinches

  Modalitat de Narrativa Curta
  - TOCS PERSONALS de Joan-Lluís Moreno Congost

  Modalitat de Recerca
  - DE LA CONSTRUCCIÓ DE LA BENISSA LIBERAL: UN SEGLE DE VIDA POLÍTICA I MUNICIPAL (1768-1860) de José Luís Luri Prieto

  Modalitat de Teatre
  - HARD ROCK de Sadurní Vergés Vilella

  Un any més, el lliurament d'aquests importants guardons, situa a Benissa en l'epicentre de l'activitat cultural de la província, un esforç aconseguit any rere any amb uns guardons plenament consolidats i reconeguts.

  Pujar