16 de juliol de 2020 16/7/20

Benissa Impuls restaura els contenidors soterrats del carrer Bilbao

Benissa Impuls restaura els contenidors soterrats del carrer Bilbao - (foto 1)

  La zona de contenidors soterrats ubicada a les proximitats del carrer Bilbao va ser substituïda ahir, 17 de juny, per Benissa Impuls per una plataforma totalment restaurada.

  L’estructura d’aquesta zona de contenidors que es tractava d’un model antic, començava a generar problemes a la ciutadania. Per aquest motiu, des de Benissa Impuls han tractat de restaurar de forma interna l’estructura, comprant certes peces noves per substituir aquelles deteriorades i estalviant així uns 20.000 € que suposaria el cost d’una nova superfície.

  La restauració s’ha anat realitzant durant els passats mesos on, a més, s’ha millorat la plataforma afegint contenidors de boca industrial, en conter dels tradicionals contenidors de boca xicoteta.

  Aquesta millora suposa que la ciutadania puga tirar les bosses de fem grans dins dels contenidors i evitar que es queden bosses a la superfície de la plataforma. Fet que millora la imatge de la zona de residus, la capacitat d’abocar les bosses de fem i el desenvolupament del sistema de recollida de residus perquè siga més eficient.

   

  Pujar