29 de març de 2020 29/3/20

Benissa disposa de 25 noves obres pictòriques per gaudir en el Passeig Ecològic gràcies a la VI Trobada d'Art a la Mar

Benissa disposa de 25 noves obres pictòriques per gaudir en el Passeig Ecològic gràcies a la VI Trobada d'Art a la Mar - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benissa disposa de 25 noves obres pictòriques per gaudir en el Passeig Ecològic gràcies a la VI Trobada d'Art a la Mar - (foto 2)
  Benissa disposa de 25 noves obres pictòriques per gaudir en el Passeig Ecològic gràcies a la VI Trobada d'Art a la Mar - (foto 3)

  Va ser un matí molt productiu, el del passat diumenge. I és que la VI Trobada d'Art a la Mar va reunir a 25 participants, qui s'inspiraren en la mar i el litoral a l'hora de crear les seues respectives pintures. L'associació Art Perfomance i la regidoria de Cultura aconseguiren de nou crear un ambient molt adient per a generar unes pinzellades ràpides i a l'aire lliure. A la finalització de la jornada es varen lliurar diplomes i diversos obsequis als participants.

  Els artistes, vinguts de la Marina d'Alta i d'altres comarques properes, així com de Benissa, varen aconseguir quadres molt interessants i que poden gaudir-se des de ja mateix, ja que es tracta de 25 obres que estaran situades en el Passeig Ecològic fins al 29 d'octubre.

  Pujar