elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa construirà un consultori mèdic en la zona costanera per a obrir en 2019

Benissa construirà un consultori mèdic en la zona costanera per a obrir en 2019

  Benissa comptarà amb un nou consultori mèdic auxiliar en la zona de la costa. Així ho han acordat l'Ajuntament local, Marina Salut i la Consellería de Sanitat, a través del convenciment conjunt que aquestes noves infraestructures possibilitaran una millor qualitat assistencial a la població que resideix en les urbanitzacions properes al litoral de Benissa. Es tracta d'una demanda històrica sol·licitada pel col·lectiu de residents de la citada zona, que sumen més de 5.000 persones, xifra que es veu augmentada ostensiblement durant els períodes vacacionals.

  Les accions per a dur a terme l'adequació del nou consultori es centren en l'inici de les obres per a adequar un ala de l'Aula del Mar (en la Av. La Marina i annexa a l'oficina de la Tourist Info) en unes instal·lacions sanitàries que disposaran d'un consultori mèdic, un consultori d'infermeria, una recepció, la sala d'espera i uns banys adaptats. Aquestes obres s'iniciaran una vegada conclòs l'estiu i l'objectiu és que possibiliten que el consultori estiga obert durant el pròxim any.

  Des de Marina Salut, organisme que posseeix la competència en matèria sanitària de Benissa, ja s'ha confirmat el compromís de dotar al nou consultori de personal mèdic i de material sanitari de cara a la temporada alta de 2019.

  D'aquesta manera, queden ateses les peticions realitzades per l'Ajuntament local amb diverses visites i reunions dels regidors Fernando López Corsi, Manuel Juan o Carol Ivars amb Marina Salut i amb la Conselleria de Sanitat. "És una gran notícia que totes aquestes administracions hàgem trobat aquest consens per a poder oferir a la ciutadania un servei tan necessari, així és que és d'agrair tant a Marina Salut com a la Conselleria", assenyalen des de l'Equip de Govern benisser.

  En aquest sentit, fa uns mesos ja va quedar aprovada la Proposició No de Llei (PNL) en la comissió de Sanitat de les Corts Valencianes per a crear aquest consultori mèdic, amb el qual s'atendrà a la meitat de la població empadronada a Benissa, que actualment acudeix a l'ambulatori situat en el casc urbà de Benissa, en l'Av. Ausias March. 

  Pujar