15 de juliol de 2020 15/7/20

Benissa aposta pel seu producte a FITUR: Embotit artesanal

Benissa aposta pel seu producte a FITUR: Embotit artesanal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benissa aposta pel seu producte a FITUR: Embotit artesanal - (foto 2)
  Benissa aposta pel seu producte a FITUR: Embotit artesanal - (foto 3)

  Comença la segona jornada de Benissa en la 38 edició de la Fira de turisme Fitur. Després de la presentació, en el dia d'ahir del XI Fotosub Geas, una proposta conjunta de Benissa i Teulada-Moraira que va comptar amb la presència de l'actual campió del món de Fotografia Submarina, Rafael Fernández Caballero, avui li arriba el torn a 'Experiències Mediterrànies úniques, una excusa per a conèixer Benissa'.

  L'acció promocional que es presenta hui dijous 18, es materialitzarà el cap de setmana vinent entre els visitants a la fira, una xifra que s'estima, segons les previsions en més de 109.000 persones.

  L'objectiu d'aquesta acció promocional és incentivar la visita al nostre municipi mitjançant el regal de 200 micro-experiències a tots aquells visitants que s'acosten al mostrador de Benissa. Es pretén, mitjançant el lliurament de regals segurs, donar a conèixer l'àmplia oferta cultural, paisatgística i gastronòmica del nostre municipi, entre els visitants a Fitur. Entre els regals oferits des de la promoció "Experiències Mediterrànies Úniques", destaquen consumicions en llocs emblemàtics del municipi, tant del casc urbà con de la costa, experiències nàutiques, visites guiades, seients en la desfilada de qala de Moros i Cristians, activitats de turisme actiu, classes de hípica, tennis o baptismes de golf, entre altres experiències.

  Cal assenyalar, com és habitual en les últimes accions realitzades, la col·laboració pública i privada en les accions de promoció del municipi. D'aquesta manera, moltes d'aquestes activitats són realitzades per diferents empreses como Padesucre, Esplai, Plaça 5, Dolç i i Salat, la Raspa, bocatería Racó, Coral Beach, Xiringuito l'Eriçó, Club Hipic Benissa, Club de Golf Ifach, Club de Tennis el Collao o les Bassetes Dive Center.

  Demà divendres serà el dia on l'EMBOTIT ARTESANAL DE BENISSA tindrà el seu merescut protagonisme, amb dues empreses del municipi que elaboraran en directe dues tapes: Mini pilota de blanquet amb essència de brou d'arròs de putxero amb sal de botifarra (Cuina de Dos) i Carbassó farcit de llonganissa cobert amb sobrassada torrada (Casa Cantó), que podran degustar unes 200 persones aproximadament. Les tapes es serviran amb vins del Celler Joan de la Casa: blanc sec de moscatell Nimi 2015 i negre de Giró Terra Fiter 2012. Aquesta presentació comptarà amb el suport tècnic i logístic de l'empresa HostelBe. Durant el show cooking es projectarà un vídeo sobre l'elaboració de les principals especialitats d'embotit de Benissa que ha comptat amb la col·laboració de: Carnisseria Benissa i Carnisseria Pinzeller

  Per a Fernando López Corsi, responsable de turisme de l'Ajuntament, "presentem una oferta variada i un salt qualitatiu respecte a altres anys en la promoció turística, la promoció de l'esport i també dels nostres productes, realitzant accions cada dia".

  Pujar