18 de novembre de 2019 18/11/19

Benissa acull les competicions comarcals de les Escoles d'Atletisme

Benissa acull les competicions comarcals de les Escoles d'Atletisme - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benissa acull les competicions comarcals de les Escoles d'Atletisme - (foto 2)
  Benissa acull les competicions comarcals de les Escoles d'Atletisme - (foto 3)

  El passat diumenge, 27 de febrer, es va celebrar l'última competició emmarcada dins del calendari de competicions comarcals d'Escoles d'Atletisme de la Marina Alta. Les proves van ser disputades en l'Espai Municipal d'Atletisme al llarg de tot el matí.

  Des de Benissa van participar huit joves, on depenent de la categoria havien de córrer una distància de 700 m; per als més menuts i menudes, o 1.900 m; per als més majors. Cal destacar la participació de Carla Fuertes, qui va entrar entre les tres primeres de la seua categoria, benjamí.

  La competició va ser organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benissa junt amb la col·laboració tècnica de la Taula Comarcal de la Marina Alta. I, en finalitzar la prova, com ja és tradicional, es va fer lliurament de trofeus, on va participar el regidor Xavi Tro, per a l'alumnat d'escoles amb millors resultats al llarg de la lliga en les següents disciplines: velocitat, resistència i salt de longitud.

  De nou la competició d'escoles, igual que en altres disciplines, es va caracteritzar pel gran ambient en la pista amb molts familiars i amics acompanyant als atletes. Cal fer un esment especial a la col·laboració dels pares i mares de l'alumnat de Benissa en l'organització de la prova.

  ocultar
  Benissa acull les competicions comarcals de les Escoles d'Atletisme
  Pujar