elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca "Habla Benissa" el projecte d'intercanvi lingüístic promogut per l'Ajuntament

Arranca "Habla Benissa" el projecte d'intercanvi lingüístic promogut per l'Ajuntament

  Aquesta setmana s'han iniciat oficialment les sessions de "Habla Benissa", un projecte iniciat amb èxit en 2012 i que de nou , promogut per l'ajuntament pretén oferir una alternativa para a l'aprenentatge d'idiomes a persones de totes les edats.

  "Habla Benissa", és un projecte ideat amb l'objectiu fonamental d'intercanviar idiomes però també per a descobrir cultures i conèixer persones que en molts casos a causa de les pròpies barreres lingüístiques, no tindrien aqueixa opció.

  El projecte, desenvolupat des del Departament de Residents Estrangers, posa en contacte a persones que vulguen practicar i perfeccionar, a nivell conversacional, l'idioma que estan aprenent o que desitgen començar a conèixer.

  El procés és senzill; a partir del formulari que emplena cada interessat en la pàgina web de l'Ajuntament disponible en 4 idiomes: castellà, valencià, anglès i alemany. A partir d'ací, l'Ajuntament crea una base de dades per a posar en contacte a les persones interessades en un intercanvi.

  Quan en la base de dades, apareix una o diverses persones interessades en un idioma, es rep un avís a través de correu electrònic proporcionant el contacte o contactes que s'ajusten als interessos i comença a practicar l'idioma que estàs aprenent.

  Aquesta iniciativa compta amb un component humà que ho fa especialment atractiu llaura el desenvolupament de relacions socials entre diferents cultures, alguna cosa que amb caràcter general permet treballar en la integració dels col·lectius en l'estructura social del nostre municipi.

  Pujar