elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Ple aprova la RPT-VPT que actualitzarà la situació laboral de l’equip humà de l’Ajuntament

El Ple aprova la RPT-VPT que actualitzarà la situació laboral de l’equip humà de l’Ajuntament

    Ahir, dimarts 27, es va fer un pas quasi definitiu per a actualitzar la situació laboral dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Benissa, a través de la descripció, valoració i relació (RPT i VPT) dels seus llocs de treball. L'equip de Govern i el PP votaren de manera favorable a l'actual proposta, amb l'abstenció del regidor no adscrit, Isidor Mollá.

    Cal recordar que l'equip de Govern va convocar una reunió amb l'empresa redactora de la RPT-VPT unes setmanes enrere, on les diferents forces polítiques i els sindicats varen plantejar els seus dubtes o consultes. Amb l'aprovació d'ahir, aconseguida amb un consens notable resta l'exposició pública i que es trasllade a la Subdelegació de Govern perquè que revise aquest procés d'actualització laboral.

    Per altra part, ja ha començat el mateix procés de regulació de les places de treball dels vora 100 treballadors i treballadores de Benissa Impuls. Les diferents fases ja estan programades, amb el lliurament de les fitxes laborals a cada persona que treballa en la mercantil el passat 14 de març, i següents accions en maig, juny, juliol i setembre. El 5 d'Octubre es donarà per finalitzat el procés i a finals d'eixe mes pot quedar finalitzat i aprovat, amb la participació del Comité d'Empresa de Benissa Impuls i els serveis d'Assessorament extern.

    Pujar