21 de novembre de 2019 21/11/19

Els alumnes de l'Escola Municipal de Bàsquet i els equips del Club de Bàsquet comparteixen la seua tradicional foto de temporada

Els alumnes de l'Escola Municipal de Bàsquet i els equips del Club de Bàsquet comparteixen la seua tradicional foto de temporada - (foto 1)

  Diumenge passat 21 d'octubre a les 11:30 h va tenir lloc al Palau Sant Pere la tradicional foto conjunta entre els alumnes de l'Escola Municipal de Bàsquet i el Club Bàsquet Benissa.

  Aquesta activitat, ja convertida en tradició, permet a alumnes de l'escola i a membres del club, compartir unes hores al Palau Sant Pere abans del començament de les competicions oficials.

  En relació amb l'escola Municipal cal destacar que per a aquest any està prevista la participació de 3 equips mixtes, de categoria prebenjamí, benjamí i aleví, a més 2 equips masculins de categoria infantil i cadet, així com 1 equip femení, de categoria infantil, que torna a formar part de l'escola després d'uns anys en estar integrades les seues alumnes, fins al moment, equips mixtes.

  Per la seua banda el C.B. Benissa torna a tenir 2 equips. Tots dos, ja van començar les seues respectives competicions amb sengles partits jugats "a casa". En primer lloc va jugar el Lavisane Benissa, perdent la seua trobada per 2 punts, després d'una pròrroga, contra el CB El Verger. A continuació es va jugar el partit de 1ª Zonal entre Pleck Benissa i el C.B. Sant Gabriel d'Alacant, en el qual els de Benissa van guanyar per 3 punts.

  Com sempre, cal destacar el gran ambient en la graderia, motivat per la presència dels familiars dels alumnes de l'escola i els jugadors federats.

  Les escoles esportives suposen en els últims anys, un dels elements que major participació arrossega, suposant una aposta ferma de la corporació pel suport a l'esport de base.

  ocultar
  Els alumnes de l'Escola Municipal de Bàsquet i els equips del Club de Bàsquet comparteixen la seua tradicional foto de temporada
  Pujar