27 d’octubre de 2020 27/10/20

Acte de la signatura per rebre les ajudes de Fons Europeus a Benissa

Acte de la signatura per rebre les ajudes de Fons Europeus a Benissa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Acte de la signatura per rebre les ajudes de Fons Europeus a Benissa - (foto 2)

  Mari Carme Ronda i Manuel Juan, com a responsables d'Espais Culturals i Cultura a l'Ajuntament de Benissa, varen acudir el passat dilluns 30 de juliol a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, amb la presencia de Ximo Puig, President de la Generalitat.

  A l'acte es va procedir a la signatura de les ajudes per subvencionar "projectes locals d'actuació per a la protecció, conservació o recuperació sobre bens del patrimoni cultural valencià i la seua posada en valor, susceptibles de cofinançament pel Programa operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020". Recentment L'Ajuntament de Benissa va rebre la notificació de la resolució provisional per la qual es concedeix una ajuda de 135.000 euros destinada a l'adequació de l'antiga Sala del Consell com a centre d'interpretació i Museu d'Història de la ciutat.

  Aquestes obres de condicionament ja s'estan realitzant en l'actualitat i en aquest moment tenen per objecte la instal·lació d'un ascensor per a fer accessible l'edifici a qualsevol persona amb diversitat funcional. En tractar-se d'un edifici declarat Bé d'Interès Cultural –el primer BIC amb què va tindre Benissa-, les obres adquireixen una major complexitat, ja que, amb anterioritat a la realització de les obres cal demanar autorització a la Direcció general de Patrimoni Cultural Valencià per a la seua execució.

  Pujar