elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A Beniparrell i Xert es completen els finalistes dels JECV de Frare

A Beniparrell i Xert es completen els finalistes dels JECV de Frare
A Beniparrell i Xert es completen els finalistes dels JECV de Frare
  • Aquest cap de setmana es jugaran partides en aquestes dues localitats, entre dissabte 16 i diumenge 17 d'octubre es disputarà la segona fase dels JECV de Frare

Els XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de Frare continuen aquest diumenge 17 d'octubre amb la disputa de la 2ª Fase de comp     etició. Els jugadors que es van classificar en la primera fase competiran aquest cap de setmana per a seguir en la competició i lluitar per convertir-se en campions autonòmics de Frare Individual. Les dues localitats on competiran els jugadors serà a Beniparrell i Xert.

A Beniparrell, a partir de les 9 hores del matí competiran un total de tres grups, un de categoria infantil en el qual jugaran Miguel R. CPV Meliana, Joan N. CPV Meliana, Pere C. CPV Meliana, David G. CPV El Genovés i Xavi D. CPV Massalfassar, mentre que els altres dos grups pertanyen a la categoria cadet, en els quals s'enfrontaran, Lluc CPV Meliana, Héctor CPV Alzira, Joan R. CPV Moixent, Víctor CPV Algimia, Xavi CPV Meliana, Diego CPV Riba-roja, Borja CPV Algimia i Raúl CPV Massalfassar. A més el dissabte 16 d'octubre, també es jugarà la primera fase de les categories benjamí i aleví, amb un total de 23 participants de les escoles de Massalfassar, Alfara del patriarca, Pobla Vallbona, Riba-roja, Manises, Gata de Gorgos i Nàquera.

En la seu de Xert jugaren els jugadors i les jugadores de les categories des de benjamins a cadets de la província de Castelló classificats. A les 9 hores jugaran els jugadors i les jugadores infantils, com són; Leire CPV Xert, Oriol CPV Tirig, Edgar CPV Benassal, Manel P. CPV Castelló, Aaron M. CPV Onda i Lluís B. CPV Onda. A les 11 hores serà el torn de la categoria cadet, amb David S. CPV Onda, David M. CPV Onda, Ferran P. CPV Castelló i Marc G. CPV Almassora. El tercer grup, a les 12 hores serà el dels alevins, en el qual competiran Salva M. CPV Onda, Neus CPV Catí, Pau CPV Benassal i Raúl C. CPV Castelló. Finalment, a les 13 hores competiran els benjamins Victor S. CPV Almenara, Hugo G. CPV Almenara, Marc CPV Xert i Anna CPV Xert.

Les finals autonòmiques dels JECV de Frare, es disputaran el diumenge 24 d'octubre en les localitats de Xert i Traiguera. De moment l'única categoria que té decidits els finalistes és la de juvenils, els quals són, Simon CPV Alcàntera-Càrcer, Lluis O. CPV Castelló, Alvaro M. CPV Vila-real, Oriol G. CPV Almassora i Aleix G. CPV Almassora.

Pujar