19 de gener de 2021 19/1/21
Winamax Poker Tour Benidorm 2019

Benidorm es converteix en la capital del pòquer aquest cap de setmana

Benidorm es converteix en la capital del pòquer aquest cap de setmana - (foto 1)
  • Espanya acull per primera vegada aquest campionat que proclamarà al campió nacional de pòquer

Benidorm acull aquest cap de setmana un dels esdeveniments més importants en l'àmbit de les apostes: el Winamax Poker Tour. Una trobada per als amants del pòquer amb el qual es triarà al millor jugador de tota Espanya. Es tracta d'una competició que se celebra enguany per primera vegada a Espanya, i que està compost per un total de 18 etapes que recorren tot el país i una gran final que coronarà al vencedor.

L'etapa inaugural es va disputar a Aranjuez, lloc en el qual més de 15.000 persones van participar online per a fer-se amb un lloc en la taula real. La següent parada serà aquest cap de setmana en el Casino Mediterrani de Benidorm.

En què consisteix el pòquer?

El pòquer que ha adquirit un gran auge en els últims anys. Un joc que consisteix en el fet que els jugadors facen les seues apostes sobre la base d'una licitació inicial. Al final de la partida, aquells que posseeixen la millor combinació de cartes guanya la suma total de les apostes realitzades prèviament, per això és considerat més un joc d'aquest àmbit que de cartes.

Pujar