12 d’agost de 2020 12/8/20

Els reis visiten aquest divendres Benidorm i València en el seu gira autonòmica

Els reis visiten aquest divendres Benidorm i València en el seu gira autonòmica - (foto 1)

  En el marc dels viatges que estan realitzant els reis Felip i Letizia, després de l'alçament d'estat d'alarma, arriben aquest divendres a la Comunitat Valenciana. Concretament, les localitats triades a visitar són Benidorm i la ciutat de València.

  Don Felipe i Donya Letizia tenen previst en aquest mes de juliol visitar totes les comunitats autònomes per a visualitzar i donar suport a la recuperació de l'activitat econòmica, social, laboral i ciutadana després de l'impacte de la pandèmia.

  La visita a Benidorm començarà amb una reunió de presa de contacte de la nova realitat en la capital del Turisme de Sol i Platja amb representants de la Confederació Empresarial Valenciana i organitzacions sindicals a l'Hotel Belroy, després de la qual els reis efectuaran un recorregut pel passeig marítim de la Platja de Llevant.

  En la mateixa platja, després del passeig, es produirà la trobada dels reis amb les autoritats de Benidorm i de la Comunitat Valenciana, amb la presència del president Ximo Puig.

  Finalitzat el mateix, els reis viatjaran a València on continuaran amb la seua agenda.En la capital, presidiran la ceremonia de lliurament dels premis d'Innovació i Disseny.

  Pujar