17 de gener de 2021 17/1/21

Els Reis es donen un bany de masses en la seua visita a Benidorm

Els Reis es donen un bany de masses en la seua visita a Benidorm - (foto 1)
  • Felip VI i Donya Letizia han realitzat parada a la ciutat dins de la seua gira autonòmica

MÉS FOTOS
Els Reis es donen un bany de masses en la seua visita a Benidorm - (foto 2)
Els Reis es donen un bany de masses en la seua visita a Benidorm - (foto 3)
Els Reis es donen un bany de masses en la seua visita a Benidorm - (foto 4)
Els Reis es donen un bany de masses en la seua visita a Benidorm - (foto 5)

La ciutat de Benidorm ha rebut aquest divendres a les seues Majestats els Reis, Felip VI i Donya Letizia, els qui es troben realitzant una gira autonòmica per diferents punts del país per a fomentar el turisme i conéixer la realitat d'algunes regions després de la pandèmia del coronavirus.

És la primera visita a la Comunitat però no l'única, perquè aquesta vesprada presidiran el lliurament dels Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2019. a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Durant el seu recorregut per Benidorm han sigut molts els locals i turistes que no han volgut perdre detall, acostant-se a les zones per on passejaven els monarques i realitzant fotos per al record.

Després d'un passeig per la Platja de Llevant, han mantingut una reunió els representants de la *CEV i organitzacions sindicals, els qui els han traslladat la seua voluntat de diàleg i de col·laboració per a avançar en els canvis que necessita l'economia d'aquesta Comunitat; reforçar aliances; augmentar la inversió en innovació i apostar per la formació professional com a factors clau de la competitivitat de les empreses; elevar la responsabilitat social empresarial i contribuir amb tot això al creixement econòmic i la recuperació de l'ocupació.

La trobada ha comptat també amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha intervingut agraint el compromís dels Reis d'Espanya amb la Comunitat Valenciana i la seua visita, que, en la seua opinió, "ajuda a visibilitzar" que és una "destinació turística segura".

Així, el president ha remarcat l'"important esforç" realitzat pel sector turístic valencià, que representa el 16% de l'ocupació i el 15% del PIB, i l'increment en nombre de visitants nacionals i estrangers, que ha aconseguit en els últims anys "quasi 30 milions de persones".

A més, el màxim responsable del Govern valencià, ha destacat la necessitat de "treballar junts" en el context actual i, en aquest sentit, ha assenyalat l'exemple de la Comunitat Valenciana, "on hi ha hagut un compromís conjunt" d'agents socials, representants empresarials, administracions i partits polítics.

Pujar