12 de juliol de 2020 12/7/20

El millor professor de Secundària d'Espanya és valencià

El millor professor de Secundària d'Espanya és valencià - (foto 1)
  • Lluís Bonet, Professor UNED Benidorm, guanyador del Premi Educa Abanca com a Millor Docent d'Espanya 2019

Els premis Educa Abanca són un reconeixement a la seua labor com a professor atorgant-li el premi com a Millor Docent d'Espanya 2019 en la categoria d'Educació Secundària i Batxiller.

Els premis, concedits en diferents categories, s'atorguen a professors i professores que destaquen per la seua qualitat docent, per la seua praxi, pel seu tracte amb l'alumnat i per la seua preocupació pel futur dels seus estudiants.

“Aquests prestigiosos premis coneguts com els ‘Goya de l'Educació’ realcen la figura del bon docent i tenen com a característica principal que cap professor o professora es pot presentar individualment, han de ser els seus alumnes i alumnes els qui ho proposen.”

Lluís Bonet, amb 30 anys d'experiència com a docent, és un professor que destaca per la seua passió i vocació a l'hora d'ensenyar les matemàtiques i que advoca per descobrir la part més bella de les mateixes i la seua aplicació en la vida quotidiana. Les eines TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) tenen també per a ell un paper fonamental com a recurs per a l'aprenentatge.

Pujar