9 d’agost de 2020 9/8/20

Manen a presó a un britànic que va assentar 9 punyalades a un home a Benidorm

Manen a presó a un britànic que va assentar 9 punyalades a un home a Benidorm - (foto 1)

  Agents de la Policia Nacional pertanyents al Grup IV de Policia Judicial de la Policia Nacional de Benidorm han detingut a una persona de nacionalitat britànica i 34 anys d'edat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, per presumptament haver assestat diverses punyalades a un altre home de la mateixa nacionalitat en la localitat de Benidorm.

  Va ser a mitjan mes de gener i a conseqüència d'una baralla iniciada a l'interior d'un establiment, quan el detingut va eixir darrere d'un altre home britànic, perseguint-li per la zona fins que va aconseguir aconseguir-li i assestar-li diverses punyalades a l'altura del tòrax, sense poder concretar-se per part de la víctima el motiu de l'agressió.

  Immediatament es va muntar un ampli dispositiu per part de funcionaris de les Brigades Locals de Policia Judicial i de Seguretat Ciutadana, amb la finalitat d'identificar plenament i localitzar a l'autor per a procedir a la seua detenció, sent infructuós en un primer moment, a conseqüència de la ràpida fugida de l'autor del lloc dels fets.

  No obstant això, funcionaris del Grup IV de la Brigada de Policia Judicial i després de la realització d'àrdues gestions, van aconseguir l'endemà passat identificar plenament a l'autor dels fets, sabent-se que podria residir en una coneguda urbanització d'una localitat pròxima a Benidorm i que havia fugit d'aquesta última ciutat en saber-se buscat, amb la finalitat de deixar refredar la situació durant un període de temps raonable.

  Al no ser localitzat, funcionaris de la Comissaria de Policia Nacional van continuar les gestions, procedint a posar una ordre de detenció sobre aquesta persona, per si en algun moment poguera ser localitzat per algun cos policial tant en la geografia espanyola, com per al cas que pretenguera eixir del país per a refugiar-se via aèria al Regne Unit.

  El passat dia 08 de Març agents de la Policia Local de Benidorm van tindre una actuació amb aquesta persona si bé la mateixa va aportar dades d'identitat falsos unit al fet que no portava cap document que acreditarà la seua personalitat i que mai havia sigut detingut al nostre país.

  No obstant això i fruit de diverses línies d'investigació practicades una vegada en dependències de la Comissaria de Benidorm, es va aconseguir obtindre les vertaderes dades de filiació d'aquest, comprovant-se que aquesta persona era l'autora de l'agressió indicada anteriorment, i sobre la qual la Brigada de Policia Judicial havia inserit una Ordre de Detenció en les bases policials, per la qual cosa es va procedir a informar-lo novament dels seus drets, aquesta vegada com a detingut per un Homicidi en grau de temptativa.

  Una vegada finalitzades les Diligències Policials, el detingut va passar a la disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 1 de Benidorm, que va decretar el seu ingrés a la presó.

  Pujar