11 de desembre de 2019 11/12/19

López Bas: “PP i PSOE han abandonat Benidorm, on s'acusa falta d'inversions i de connexions ferroviàries ràpides”

López Bas: “PP i PSOE han abandonat Benidorm, on s'acusa falta d'inversions i de connexions ferroviàries ràpides” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  López Bas: “PP i PSOE han abandonat Benidorm, on s'acusa falta d'inversions i de connexions ferroviàries ràpides” - (foto 2)
  López Bas: “PP i PSOE han abandonat Benidorm, on s'acusa falta d'inversions i de connexions ferroviàries ràpides” - (foto 3)

  “PP i PSOE han abandonat Benidorm, on clarament s'acusa la falta d'inversions i la manca de connexions ferroviàries ràpides amb Alacant i amb l'aeroport del Altet, malgrat que estem en un centre estratègic a nivell nacional i internacional en matèria de turisme”. Així ho ha afirmat el candidat al Congrés dels Diputats de Ciutadans (Cs), Juan Ignacio López Bas, que ocupa el número 2 per Alacant, després d'una reunón amb l'executiva de HOSBEC a la qual ha assistit a més els candidats al Congrés, Pepe Cano, i a les Corts, Alejandro Pérez i Teresa Ortiz, per a recollir de primera mà les necessitats del sector i explicar les propostes que Ciutadans porta en el seu programa.

  Cano ha destacat que la infrafinanciación de la Comunitat Valenciana és la causant també que “no s'estiga invertint com es deu en un tema clau com és la reserva hídrica”. Ha recordat que “un problema greu a la comarca de la Marina Baixa i en tota la província és l'escassetat d'aigua. I, malgrat la seua importància, tenim a veure la hipocresia de PSOE i PP, que mantenen un discurs en cada comunitat autònoma”. El candidat al Congrés ha assegurat que “Ciutadans no enganya, tenim un sol discurs. Advoquem per fer un pla nacional de l'aigua en el qual les conques excedentàries reben d'aquelles de les quals tenen superàvit hídric”. A més, ha destacat que és necessari “invertir a connectar i potenciar les infraestructures que en aquest sentit ja tenim a la província, com les dessaladores”.

  El candidat autonòmic J. Alejandro Pérez ha criticat la manera de gestionar que PP i PSOE han mantingut a la Comunitat Valenciana. “Aquells que venien a solucionar tot el que el PP havia fet malament són els que han mantingut quatre anys paralitzats projectes com el Centre Cultural de Benidorm, en el qual l'única cosa que s'ha fet és posar una lona”, ha assegurat.

   

  ocultar
  López Bas: “PP i PSOE han abandonat Benidorm, on s'acusa falta d'inversions i de connexions ferroviàries ràpides”
  Pujar