10 de juliol de 2020 10/7/20

Fesord participa als tallers mediambientals 'Recicle amb els cinc sentits' a Benidorm

Fesord participa als tallers mediambientals 'Recicle amb els cinc sentits' a Benidorm - (foto 1)

    La XVI Trobada de Persones Sordes Majors de la Comunitat Valenciana (FESORD) ha participat este dijous en el programa mediambiental Recicla amb els Cinc Sentits. Una vesprada de participació i integració en la qual prop d'un centenar de persones han participat en els diferents tallers del programa de sensibilització i conscienciació mediambiental. En concret han sigut tres tallers, La Muntanya dels Residus, La Baralla del Reciclatge i La Recibotica. De forma lúdica les persones sordes han gaudit, en l'hotel MagicAqua Rock Gardens, i han actualitzat els seus coneixements sobre reciclar, reutilitzar i protegir el medi ambient.

    Recicla amb els Cinc Sentits és un projecte de la Consellería d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, en el qual participen tots els Sistemes Integrats de Gestió (SIG) de residus: Ecoembes, Ecovidrio, FundacióEcoRaee’s, Ambilamp, Fundació Ecotic, Fundació Ecolec, Ecolum, Ecoasimelec, Ecofimática, Europeam Recycling Platform,Tragamóvil i Sigre.

    Es tracta d'un projecte de tallers i altres accions docents i ciutadanes, totalment gratuïtes, que es desenvolupen al llarg del territori autonòmic per a compartir amb la ciutadania la importància del reciclatge, la necessitat d'implantar bones pràctiques ambientals i aprendre que molts dels residus que generem no són fem i poden ser recuperats. Recicla amb els Cinc Sentits és un gran objectiu comú de tota la Comunitat Valenciana que cerca el compromís d'una societat responsable amb la protecció del medi ambient, fomentant nous valors, motivació i els llits per a la participació activa.
    www.reciclaconloscincosentidos.com 

    Pujar