27 d’octubre de 2020 27/10/20

Detinguts a Benidorm per transportar 3.303 plantes de marihuana en un camió

Detinguts a Benidorm per transportar 3.303 plantes de marihuana en un camió - (foto 1)
  • L'actitud dels detingut va fer sospitar als agents que van seguir al camió i li van donar l'alt

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat de Benidorm a dues persones que conduïen camió en el qual ocultaven més de 3.000 plantes de marihuana i que presumptament traslladaven d'una finca a una altra amb la intenció de trasplantar-les.

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria de Benidorm enquadrats en un dispositiu de seguretat per diverses partides de la localitat van observar com dos homes carregaven de manera afanyada una trentena de caixes en una furgoneta i marxaven del lloc a tota velocitat.

La maniobra va infondre sospites als policies que van realitzar un seguiment discret del vehicle, el qual circulava a una velocitat molt superior a la permesa per la via. En un moment donat i quan les circumstàncies li ho va permetre, els agents van donar l'alt al conductor del vehicle i van aconseguir que aquest es detinguera.

A l'interior del camió els policies van trobar més de 3.000 plantes de marihuana en estat de creixement, ocultes en caixes de cartó i prop de 70 sacs del substrat necessari per a la seua plantació. Immediatament van detindre als ocupants de la furgoneta com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Posteriorment els investigadors van realitzar un registre en l'habitatge des d'on van partir els detinguts, localitzant xicotetes quantitats de droga i una carabina.

Els detinguts de 43 i 45 anys i nacionalitat equatoriana van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Benidorm.

Pujar