Castellano

Detingut el cap d'una coneguda empresa de missatgeria per abusar sexualment d'una empleada a Benidorm

Detingut el cap d'una coneguda empresa de missatgeria per abusar sexualment d'una empleada a Benidorm
  • Exempleados manifesten que aquestes conductes es produïen des de fa temps, fins i tot algunes treballadores s'haurien vist obligades a sol·licitar el trasllat a altres oficines per a no tornar a coincidir amb l'investigat

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home acusat d'un delicte d'abús sexual que presumptament hauria comès sobre una de les empleades de repartiment d'una oficina de missatgeria de la localitat de Benidorm que tenia sota el seu càrrec.

Tot va començar el mes de febrer de l'any passat. Des del primer dia de treball ja es van produir els primers episodis desagradables i obscens que a poc a poc van anar augmentant d'intensitat fins al punt d'arribar a realitzar-li tocaments en les seues zones genitals.

Segons manifesten ex emprats del negociat de l'empresa de missatgeria, aquestes conductes es venien succeint des de molt de temps arrere fins al punt que treballadores s'haurien vist obligades a sol·licitar el trasllat a altres oficines pròximes de repartiment per a no tornar a coincidir amb l'investigat.

A més de les conductes d'índole sexual cap a les dones, el responsable del fet delictiu realitzava contínuament comentaris feridors cap a altres empleats al·ludint a la seua condició sexual i desprestigiant el treball realitzat per aquests.

Davant tals fets, agents pertanyents a la Unitat d'Atenció a la Família i Dona especialitzades en violència domèstica, de gènere i sexual (UFAM) pertanyents a la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria de Benidorm, van procedir a la detenció del presumpte autor qui, després de prestar declaració en Dependències Policials, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de Benidorm.

Pujar